Antalya Güzel Sanatlar Derneği Güsad’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel düzenlediği karma resim sergisine yoğun ilgi oldu. 31 kadın sanatçının birer eserle katıldığı sergide kadın figürler dikkat çekti.
Serginin açılış kurdelasını Antalya Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedai Yaman sanatçılarla birlikte kesti. Sanatçılara ve sanatseverlere açılış sonrası çiçekler dağıtıldı.
GÜSAD Başkanı Ahmet Korkmaz yaptığı açıklamada, Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günün nedeniyle tüm kadınlarımızın gününü kutlarım. Bu güne özel üyelerimizden oluşan bir karma sergi gerçekleştirdik. Sergiye yoğun ilgi oldu. Bu da bizi gururlandırdı.Kadının gücü toplumu yaratır, kadının gülüşü dünyaya baharı getirir bu sebeble GÜSAD kadın sanatçılarımızla daha güçlü dedi..
Sanatseverler sergiyi 31 Marta kadar gezebilecekler