Kullanım Şartları

Antalyanews Kullanıcı ve Gizlilik Sözleşmesi (Bundan sonra kısaca “Sözleşme” olarak anılacaktır), Antalyanews.com.tr (Bundan sonra kısaca “Antalyanews" olarak anılacaktır.)
1.   Antalyanews kullanıcılara Antalya hakkında gündem, haberler, turizm, tanıtım, etkinlikler ve içerikler sunan bir internet sitesidir.
2.   Kullanıcı, Antalyanews’i  ziyaret ederek bu Sözleşme’yi kabul etmiş sayılmaktadır.

3.   Kullanıcı, Antalyanews’i ziyaret ederken bu Sözleşme’ye, Antalyanews tarafından yayınlanan ve yayınlanacak olan diğer her türlü kullanım koşuluna ve Türkiye Cumhuriyeti mevzuatına uygun davranmayı taahhüt etmiş sayılmaktadır. Aksi halde; tüm hukuki ve cezai sorumluluk Kullanıcı’ya ait olacaktır.
4.   Kullanıcı Instagram, Facebook, Sosyal hesabına giriş yaparak içeriklerin, haberlerin altında yorum yapabilir. 
5.   Antalyanews.com.tr alan adı ve alt alan adlarına ilişkin tüm haklar Antalyanews.com.tr ’ye aittir. 
6.   Antalyanews.com.tr ‘de herkese açık alanlara diğer kullanıcıları rahatsız eden, tehdit, taciz ve hakaret içeren mesaj ve yorumlar atmak, fotoğraflar paylaşmak yasaktır. Bu yorumlar antalyanews.com.tr yöneticileri tarafından silinebilir. 
7.  Antalyanews.com.tr ‘de yer alan bilgi, veri, yazı, fotoğraf, video, ses klibi, yorumlar, makaleler, yazılımlar, kodlar, grafikler kısaca “içerik” olarak anılacak olup; bu içerikler,  antalyacityzone.com editörleri tarafından da girilmektedir. 
8.  Antalyanews.com.tr ‘de sunulan hizmetleri kullanmak dışında, antalyanews.com.tr ’de yer alan içerikleri başka amaçlar için kullanmak, taklit etmek, değiştirmek, dağıtımını yapmak veya depolamak yasaktır. Kullanıcı, antalyanews.com.tr ’de yer alan içerikleri satamaz, reklam gibi amaçlar doğrultusunda istismar edemez ve üçüncü kişilerin hakkını zedeleyecek şekilde kullanamaz.
9.  Antalyanews, Antalyanews.com.tr' nin belli alanlarını veya kategorilerini, kullanılan bazı hizmetleri ücretli hale getirebilir ve bu ücretleri tek taraflı olarak belirleyebilir.
10.  Kullanıcı, diğer kullanıcıların  Antalyanews.com.tr'’yi kullanmasını engelleyecek ya da zorlaştıracak veya veri tabanlarını ya da sunucuları bozacak veya işlemez hale getirecek eylemlerde bulunamaz, herhangi bir yazılım, donanım veya iletişim unsuruna zarar veremez, virüs içeren yazılım veya başka bir bilgisayar kodu, dosya oluşturamaz, yetkisi olmayan herhangi bir sisteme, dataya, şifreye ulaşmaya çalışamaz, direkt veya dolaylı olarak, verilen hizmetlerdeki algoritmaları ve kodları deşifre edecek, işlevlerini bozacak davranışlarda bulunamaz, içerikleri değiştiremez, dönüştüremez, çeviremez, alıntı göstermeksizin başka sitelerde yayınlayamaz, kanunen yasak bilgiler içeren mesajlar, zincir posta, yazılım virüsü gibi 3. kişilere zarar verebilecek içerikleri dağıtamaz, diğer kullanıcıların bilgisayarındaki bilgilere ya da yazılıma zarar verecek program ve/veya bilgiler gönderemez, bunun gibi hukuka aykırı ve Antalyanews ’e zarar verecek davranışlarda bulunamaz. Aksi halde; Antalyanews tarafından tüm hukuki ve cezai işlemleri başlatma ve taleplerde bulunma hakkı saklıdır.
11.  Antalyanews Kullanıcı’nın bu Sözleşme’ye aykırı davranması, form gönderirken verdiği bilgilerin hatalı veya gerçeğe aykırı olması, antalyanews.com.tr’de verilen hizmetleri kötü niyetli şekilde kullanması veya Antalyanews.com.tr 'nin gerekli görmesi halinde antalyanews.com.tr’yi kullanmasını engelleyebilir veya üyeliğini gerekçe göstermeksizin sona erdirebilir. Bu durumlarda Antalyanews.com.tr’nin ayrıca hukuki yollara başvurma hakkı saklıdır.
12.  Antalyanews.com.tr ‘da yer alan fotoğraf, tarif, metot, kod, program, işleyiş tasarım, logo, resim, yazılar izin alınmaksızın başka platformlarda kullanılamaz. 
13.  Tüm mali hakları Antalyanews.com.tr'ye ait olduğu belirtilen içerikler ile tüm fotoğraf, tarif, metot, kod, program, işleyiş ve görsellere ilişkin şahsi kullanımın dışında, kopyalama, işleme ve internet başta olmak üzere radyo-televizyon, uydu ve kablo gibi telli veya telsiz yayın yapan kuruluşlar vasıtasıyla veya dijital iletim de dahil, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlar ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla her türlü araçla içeriği yayınlanamaz.