Antalyanews | Antalya'nın en renkli adresi Haber, Ekonomi, Antalya Siyaset, Turizm, Magazin Spor 'Antalya'nın En Renkli Adresi'
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Haftanın Konuğu
Turizm
Kültür Sanat
Magazin
Spor
Yazarlar
Şehir Rehberi
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Haftanın Konuğu
Turizm
Kültür Sanat
Magazin
Spor
Yazarlar
Şehir Rehberi
Anasayfa Spor Konyaaltı Spor İle Güzel

Konyaaltı Spor İle Güzel

Spor Son Güncelleme: 17.04.2025
Paylaş Tweet Paylaş Gönder
Konyaaltı Spor İle Güzel

Konyaaltı Belediyesi, ‘Konyaaltı Sporla Güzel’ sloganıyla ilçedeki her yaştan vatandaşı sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Antalya Bisiklet Derneği (ANTBİSDER) iş birliğiyle ve uzman eğitmenler eşliğinde her yaştan vatandaşa temel bisiklet eğitimi veriliyor.

Konyaaltı Belediyesi, ilçede yaşayan her yaştan bireye yönelik uyguladığı spor kursu ve etkinliklerine devam ediyor. ‘‘Konyaaltı Sporla Güzel’’ sloganı ile ilçede yaşayan her yaştan vatandaşı en az bir spor branşı ile tanıştırmayı amaçlayan Konyaaltı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, ilçenin 8 farklı noktasında temel bisiklet eğitimi veriyor. Antalya Bisiklet Derneği (ANTBİSDER) iş birliğinde gerçekleştirilen eğitim, Konyaaltı Belediyesi bünyesinde çalışan uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Başladığı günden bu yana yoğun ilgi gören temel bisiklet eğitimlerinde, yaşamında ilk kez bisiklet süren vatandaşların mutluluğu dikkatlerden kaçmıyor. Eğitimlerin, Hurma Parkı, 23 Nisan Parkı, Kuşkavağı Mahallesi Perşembe Pazarı, Naim Süleymanoğlu Parkı, Kavaklar Parkı, Tıtaklar Parkı, Gürsu Parkı ve HayatPark’ta devam edeceği bildirildi.


KURSİYERLERİN YAŞ ORTALAMASI 50 VE ÜZERİ


Konyaaltı Belediyesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştirdikleri eğitimin ikinci haftasında olduklarını belirten Antalya Bisiklet Derneği Başkanı Osman Çakır, “Eğitimlerimiz gayet başarıyla ilerliyor. Kursiyerlerimiz çok mutlu. Yaş ortalamamız genelde 50 yaş ve üzeri. Vatandaşlarımız eğitime ilgiyle geliyor” dedi. Eğitimlere destek vermekten mutluluk duyduklarını aktaran Çakır sözlerine şu şekilde devam etti; “İlk olarak denge eğitimiyle başlıyoruz. Sonrasında pedal çevirme ile devam ediyor. Bisiklet tamamen denge yeteneğiyle alakalı bir durum. Eğitim süreleri de bu doğrultuda uzayıp kısalabiliyor”


EN BÜYÜK HAYALİM BİSİKLET SÜRMEYİ ÖĞRENMEKTİ


Eğitimlere katılan kursiyerlerden Nurten İmri, “Sosyal medyadaki duyuruyu gördüm. Kaydım tamamlanınca çok mutlu oldum. Bisiklet, bu yaşıma kadar sürmek isteyip de süremediğim ulaşım aracıydı. Hayalim bisiklet sürmekti” dedi. Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’ndeki (KONSEM) kurslara da ilgiyle katıldığını vurgulayan İmri, “Bu kursa gelişimin altıncı günündeyim. Eğitmenlerimiz çok ilgililer. Onların sayesinde dengede durabilmeyi kavradım. Bu kursu bizlerle buluşturan Konyaaltı Belediye Başkanımız Sayın Cem Kotan ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir diğer kursiyer Masen Muhammed ise şunları söyledi; “Türkiye’ye 8 yıl önce geldim ve şimdi bu kursa katıldım. Burada beşinci günüm ve kurstan çok memnunum. Daha önce hiç bisiklet kullanmadım ama hocalarımız ile şimdi çok iyiyim. Konyaaltı Belediyesi’ne bu eğitim için teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler

Antalya konyaaltı konyaaltı belediyesi spor

Öne Çıkan Haberler

Kepez'de Kadınlar Hayallerine Pedal Çevirdi

Kepez'de Kadınlar Hayallerine Pedal Çevirdi

06.05.2025
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Antalya'da Başladı

60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Antalya'da Başladı

28.04.2025
Antalyaspor'da Altyapının Patronu Nedim Yiğit

Antalyaspor'da Altyapının Patronu Nedim Yiğit

17.04.2025
Konyaaltı Spor İle Güzel

Konyaaltı Spor İle Güzel

17.04.2025
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Miniklere Yelken Eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Miniklere Yelken Eğitimi

16.04.2025
Antalyaspor sezonunun 31. haftasında deplasmanda Sipay Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı.

Antalyaspor sezonunun 31. haftasında deplasmanda Sipay Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı.

13.04.2025

Köşe Yazarları

Dilara Adaş
Dilara Adaş
Mehmet Ali ÇOTAOĞLU
Mehmet Ali ÇOTAOĞLU
Celal Erkan
Celal Erkan
Antalya News
Antalya News
Sinem ŞANLI
Sinem ŞANLI
Ahmet KORKMAZ
Ahmet KORKMAZ
Tümünü Gör
Antalyanews | Antalya'nın en renkli adresi Haber, Ekonomi, Antalya Siyaset, Turizm, Magazin Spor
Antalya'nın En Renkli Adresi, Güncel Antalya Haberleri Ekonomi, Siyaset, Turizm, Eğitim, Sağlık, Spor, Magazin, Kültürel haberleri, antalya Şehir rehberi
  • Bize Ulaşın
  • Hakkımızda
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • Reklam Ver
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Haftanın Konuğu
  • Turizm
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Spor
  • Yazarlar
  • Şehir Rehberi
© Tüm hakları saklıdır. Otalya Yazılım